Ineke Wever


Eigenaresse

Ik ben Ineke, eigenaresse van Siesoo haarmode sinds 2008 en ben er werkzaam sinds 1993. Ik ben een topstyliste in hart en nieren.

https://www.traditionrolex.com/9

Siesoo Haarmode

Topstylisten in hart en nieren sinds 1986

Jaren lang is Siesoo Haarmode al een begrip in Jirnsum. Uit wijde omstreken komen tevreden klanten steeds weer terug bij ons in de salon. Dit omdat ze de behandelingen als prettig ervaren en wij onze diensten elk jaar bijschaven met de nieuwste knip en verf technieken.Ook werken wij met ZZP-ers waardoor we altijd up-to-date blijven met de nieuwste trends.

Op het nieuwste systeem en met de mooiste technieken word uw haar tot in perfectie geknipt. Elk kapsel is uniek bij ieder persoon. Hiervan zijn wij ons bewust en daarom geven wij ons persoonlijk advies wanneer u bepaalde wensen heeft voor uw nieuwe kapsel. Samen gaan we dan bekijken welk kapsel met welke technieken het beste bij uw haar en gezicht zullen passen. Zo verlaat u tevreden de kapsalon en halen wij veel voldoening uit ons werk.

Maandelijks gaan wij het land door om nieuwe ideeën en inspiratie op te doen bij Matrix Education. Hier trainen wij de nieuwste technieken. Ter inspiratie bekijken we runway shows waar de mooiste kapsels voorbij komen en nemen al deze bruikbare informatie mee in ons proces naar de groei van Siesoo Haarmode. Zo zijn wij altijd up-to-date van de laatste trends en kunt u elk gewenst kapsel bij ons in de salon laten realiseren.

Wilt u graag een afspraak maken voor een behandeling bij ons in de salon? Dan kunt u contact met ons opnemen. Ook kunt u voor tips en inspiratie bij ons terrecht.

LOCATIE & CONTACT

Rijksweg 124

9011 VH Jirnsum

0566 - 60 16 60

info@siesoohaarmode.nl

Online afspraak maken

OPENINGSTIJDEN

Maandag: gesloten

Dinsdag : 8:30 - 17:00

Woensdag: 9:00 - 14:00

Donderdag: 13:00 - 21:00

Vrijdag: 08:30 - 14:00

Zaterdag: 08:30 - 13:00

© 2022 Siesoo Haarmode

Made by 2-inch.nl